Cart
Checkout Secure

your country 

We Ship to  your country

Har du frågor? SMS:a oss!

0730-33 26 08

Mon-Fri 8:00-17:00

Our Story

Anna Harjapää

CERBERUS Sverige startar 2022 i ny regi av Anna Harjapää, som är en toppatlet inom strongwoman.
Anna är välmeriterad och har sedan starten 2015 hunnit med att tävla på världens starkaste kvinna 5 gånger, där bästa placering är en 5:e plats. Hon har tävlat på Arnold Amateur strongwoman world championships 4 gånger, där hon 2019 även vann! Det i sin tur innebar plats till Arnold Pro, där hon varit med 2 gånger och placerat sig som bäst på en 4:e plats. Hon har även vunnit Europas starkaste kvinna. Här hemma i Sverige har hon vunnit Sveriges starkaste kvinna två gånger.

Sedan 2018 är hon sponsrad atlet av CERBERUS, och har genom åren insett att stödet och samhörigheten, för att inte tala om kvaliten, från CERBERUS och övriga cerberus atleter är det bästa som finns! Strongwoman/Strongman i sig är väldigt välkomnande, men med teamet bakom sig, som är CERBERUS över hela världen, ger lite mer.

Förutom att tävla, arrangerar Anna tävlingar, samt öppna träningar i sitt garage där alla är välkomna. Hon är gift och har tre söner i övre tonåren.
När det inte handlar om träning eller tävling, så virkas och stickas det en del tillsammans med TV-seriemaraton.

CALUM OCH PETER

 

Cerberus Strength bildades 2012 av Calum Liptrot och Peter MacDonald-Brown.
Båda aktiva lyftare, blev frustrerade på bristen av valmöjlighet, dålig kvalitét och den höga kostnaden av träningsutrustning i UK.

Med över 30 års erfarenhet tillsammans inom fitnessindustrin visste dom vad som krävdes av dessa produkter och bestämde sig för att designa och utveckla deras egna serie. Cerberus Strength grundades.

Som delägare av ett strongmangym och tränade med några ur världstoppen inom styrkeatleter hade dom möjligheten att testa deras utrustning på högsta nivå. Detta garanterade lång hållbarhet, kvalitét och styrka i deras produkter vilket säkerställde en extrem konkurrensfördel.

Varje Cerberus Strength produkt är designad med prestanda i sinnet och med mycket omtanke i detaljerna.

Cerberus Strength har utvecklats till ett globalt märke som symboliserar kvalitét och  tillit. Våran fortfarande växande produktserie används av toppatleter runt om i världen som tävlar på högsta nivån.
MADE BY THE STRONG FOR THE STRONG
Cerberus Strength – DEFEAT DESTROY DEVOUR
#cerberusstrength #teamcerberus

Smelling Salts Explained

The Iron Edge Podcast Ep.12, Victoria Long

Don't Take Our Word For it! Here's What Top Athletes Say:

Added to cart!
We ship to Free shipping when you order over XX You Have Qualified for Free Shipping Fri frakt när du handlar för 1500:- You Have Achieved Free Shipping Ships to We Ship to You Have Achieved Free Shipping Free shipping when you order over XX ou Have Qualified for Free Shipping